PL YT FB
flowers flowers 2 3

Кесарів розтин при пандемії SARS-CoV-2

Через пандемію вірусу SARS-CoV-2, ми вжили спеціальних запобіжних заходів у нашій лікарні, щоб забезпечити безпечні умови для наших пацієнток та персоналу під час пологів та перебування. Нижче ми коротко представляємо деякі заходи, яких ми вжили:

1. Через епідемію SARS-CoV-2 ми пропонуємо лише одномісні палати.
2. Через обмежену кількість ліжок про розміщення пацієнтки в операційному плані вирішує кваліфікація, яку пацієнтка проходить близько 36 тижня вагітності.
3. Усі пацієнтки, які мають право на плановий кесарів розтин, проходять обов’язковий тест rtPCR на наявність вірусу SARS-CoV-2 за 3 дні до запланованого розтину. Кесарів розтин проводять лише у пацієнток з негативними результатами тесту rtPCR. Пацієнтки з позитивним результатом тесту направляються до спеціалізованого відділення, яке займається пацієнтками, інфікованими коронавірусом.
4. Люди, які супроводжують пацієнток протягом усього перебування в нашій лікарні (пакет «Орхідея»), проходять обов’язковий тест rtPCR на наявність вірусу SARS-CoV-2 за 3 дні до запланованого розтину пацієнтки, яку вони супроводжують.
5. Особи, які супроводжують пацієнток протягом усього перебування в нашій лікарні (пакет «Орхідея»), не можуть виходити з будинку лікарні весь час від прийому до виписки пацієнтки, яку вони супроводжують. У разі виходу з лікарні вони більше не зможуть увійти до неї.
6. Люди, які супроводжують пацієнток під час пологів (пакет «Троянда»), підлягають обов’язковому тесту rtPCR на наявність вірусу SARS-CoV-2 за 3 дні до запланованого розтину пацієнтки, яку вони супроводжують. Після виходу з лікарні в день пологів супроводжуючі особи не зможуть увійти до лікарні знову.
7. Під час перебування на відділі взаємодія між пацієнтками у відділі була значно обмежена, в більшості випадків до нуля.
8. Всі місця перебування пацієнтое регулярно дезінфікуються та оброблюється спеціальним дезінфікуючим препаратом.
9. Весь персонал лікарні регулярно тестується на наявність SARS-CoV-2 за допомогою тестів rtPCR.