PL YT FB
flowers flowers 2 3

Про лікарню «Медфеміна»

Лікарня «Медфеміна» – перша приватна лікарня в галузі гінекології, акушерства та хірургії, яка була відкрита в середині листопада 2015 року у Вроцлаві. Лікарня була створена як продовження гінеколого-акушерської консультації «Медфеміна», розташованої неподалік.

У своїй роботі ми використовуємо багаторічний досвід, що є запорукою вашої безпеки під час лікування та комфортного перебування в нашій лікарні за допомогою кваліфікованих акушерок, медсестер, неонатологів та анестезіологів. Ми гарантуємо індивідуальне ведення жінки протягом усієї вагітності. Ми забезпечуємо всі стандарти перинатальної допомоги, слідуємо тенденціям, навчаємося та вдосконалюємо наші кваліфікації.

У лікарні «Медфеміна» ми також пропонуємо спеціалізовані процедури та малоінвазивні гінекологічні операції, такі як: діагностична та хірургічна гістероскопія, діагностична та хірургічна лапароскопія та лапаротомія. Наша сила – це також сучасна естетична гінекологія. Широкий спектр процедур, пропонованих у нашій лікарні, сприятиме підвищенню психічного та фізичного комфорту наших пацієнтів.

Чому варто користуватися послугами нашої лікарні?

  • наша пристрасть – краще медичне обслуговування та першочергове добро пацієнта,
  • Лікарня «Медфеміна» – чудове місце для роботи, її медичний персонал приїжджає сюди не лише для роботи, а для того, щоб служити здоров’ю та благу пацієнта,
  • у нас є професійний медичний персонал з великим досвідом роботи
  • ми забезпечуємо найкращі умови перебування, повну безпеку під час лікування та ретельний догляд лікарів та медсестер
  • наша лікарня – це безпечне, комфортне та зручне для пацієнтів місце
  • Ваше здоров’я – це наша місія, ми хочемо бути вашим надійним медичним партнером на все життя,
  • ми постійно прагнемо досконалості, вже зараз створюючи медичний догляд майбутнього.