PL YT FB
flowers flowers 2 3

Умови перебуванні в стаціонарі – віртуальна прогулянка

Нижче ми представляємо основну інформацію про умови перебування, які пропонує лікарня «Медфеміна». За вашим бажанням ми представимо вам лікарню, просимо домовитись про термін відвідування за телефоном з реєстратурою лікарні.

Лікарня «Медфеміна» пропонує своїм пацієнтам безпечні, комфортні та розкішні умови перебування як після кесаревого розтину, так і гінекологічних операцій. Від входу в приймальню, через кабінети кесаревого розтину, операційний зал, кабінет інтенсивного післяопераційного спостереження, до гінеколого-акушерського відділення та відділення новонароджених, усі лікарняні приміщення, а також шляхи сполучення, були спеціально розроблені для забезпечення максимальної безпеки пацієнток при збереженні максимального комфорту перебування. Усі лікарняні приміщення, в яких перебувають пацієнтки, обладнані сучасною вентиляційною системою, кондиціонером та додатковими зручностями, такими як термінал екстреного виклику. Кожна палата має доступ до власної ванної кімнати, куточка для догляду за новонародженою дитиною, зручні ліжка з електричним управлінням та приліжкові прилади для контролю пульсу плода. Інтер’єри оформлені в теплих, пастельних, „жіночих” кольорах. На всіх поверхах спроектовані приміщення чергових та кімнати медсестер таким чином, щоб при необхідності прихід до пацієнтки, яка потребує допомоги, займав кілька секунд. Пацієнтки перебувають в одно- і двомісних палатах. Запрошуємо переглянути галерею нижче та здійснити віртуальну прогулянку по лікарні.

УМОВИ ПЕРЕБУВАННЯ

Лікарня «Медфеміна» – це надзвичайне місце, де команда досвідчених лікарів та медсестер з повною віддачею опікується кожним пацієнтом. Ми пропонуємо безпечні, комфортні та розкішні умови для перебування в нашій лікарні. Починаючи від входу в приймальню і закінчуючи операційним блоком, залом інтенсивного післяопераційного спостереження, всі лікарняні приміщення були спроектовані таким чином, щоб забезпечити максимальну безпеку для наших пацієнтів. Усі лікарняні приміщення, в яких перебувають пацієнтки, обладнані сучасною вентиляційною системою, кондиціонером, терміналом екстреного виклику та постійним доступом в Інтернет. Кожна палата має доступ до власної ванної кімнати, зручні ліжка з електричним управлінням. Інтер’єри оформлені в теплих пастельних тонах. На кожному поверсі приміщення чергових та кімнати медсестер були спроектовані таким чином, щоб при необхідності можна було прийти до пацієнтки за кілька секунд. Пацієнти розміщуються в одно- і двомісних палатах. Нашим пацієнтам також доступна автостоянка та ліфт. Запрошуємо переглянути нашу галерею та здійснити віртуальну прогулянку по лікарні.